Objavljeno: 27.09.2016 u 20:25 | Zanimljivosti | Komentara:

ALBANAC PODIGAO BIJELU KUĆU U SRBIJI: Unutra krije PRAVU PERVERZIJU! (VIDEO)

Ukupno 16 antičkih stubova, čak četiri zastave – Albanije, Kosova, Švajcarske i SAD, pozlaćeni namještaj, mermerne skulpture grčko-rimskih bogova i vladara, skupocijeni automobili, pa čak i preslikani detalj iz Sikstinske kapele oslikan na tavanici…

albanac-bijela-kuca

Kuća u Đakovici u vlasništvu milionera Keneda Frokaja, po svom arhitektonskom rješenju razlikuje se od svih koje smo do sada mogli da vidimo.

Ukupno 16 antičkih stubova, čak četiri zastave – Albanije, Kosova, Švajcarske i SAD – koje se ponosito vijore, pozlaćeni namještaj, mermerne skulpture grčko-rimskih bogova i vladara, skupocijeni automobili, pa čak i preslikani detalj iz Sikstinske kapele oslikan na tavanici….

Sve to našlo je svoje mjesto u ovoj vili koja se prostire na 550 kvadratnih metara, izgrađenoj uglavnom od mermera, a čiji deo enterijera je i jedan skupocijeni “Lambordžini”.

albanac-bijela-kuca-lamb

Vlasnik vile kaže da je bio inspirisan helenističkom kulturom, a na to bi trebalo da ukaže i jedna od slika Kosovskog boja koji se odigrava pred hramom Partenon.

Kosovksi portal “Bota sot” objavio je prilog o ovoj zanimljivom domu i njenom graditelju Kenedu Frokaju, koji inače duži niz godina živi i radi u Švajcarskoj.

Video pogledajte ovde:

Pozivamo vas da nam u komentarima napišete da li se vama dopada ovaj stil ili je ovo još jedan primer šunda i kiča.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: