Objavljeno: 30.06.2016 u 10:54 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ako vidite ženu s ovakvom tetovažom – zagrlite je (FOTO)

Džoan Bremer iz Kalifornije podjelila je fotografiju svoje tetovaže na društvenoj mreži Imgur i kroz nekoliko trenutaka pokrenula trend koji tjera suze na oči.

tetovaza

Naime, ova 31-godišnjakinja je imala spontani podbačaj u sedmoj nedelji trudnoće, nakon čega je odlučila da napravi tetovažu i posveti je svojoj prerano izgubljenoj bebi. Ona je priznala da joj je upravo tetovaža dala snage da se suoči sa tragedijom i potraži pomoć.

“Jako je teško izgubiti bebu, čak iako ste na početku trudnoće. Ja sam prebrodila to, jer sam uspjela da pričam o mojoj nesreći, ali me nije sramota zbog toga što se desilo. Upravo mi je put ka suočavnju sa tragedijom bila glavna motivacija da se tetoviram” rekla je Džoan.

Njena tetovaža je pokrenula svojevrsni trend, pa su ubrzo brojne žene koje su imale podbačaj počele da dijele fotografije sličnih tetovaža.

Tetovaže posvećene prerano izgubljenim bebama:

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: