Objavljeno: 24.03.2016 u 10:56 | Zanimljivosti | Komentara:

Ako imate ovo slovo na dlanu, vrlo ste posebni – evo zašto!

Ako vam se na dlanu jasno ocrtava slovo ‘M’ (kombinacija linije života, sudbine i srca) možete se smatrati jedinstvenim. Svi proroci, prema narodnoj tradiciji, imali su ovaj znak na svom dlanu.

dlan-slovo-m

Ako imate slovo “M” na dlanu ili ako poznajete nekoga sa istim, onda morate znati da ste naišli na posebnu osobu, piše healthtipsportal.com.

Kako su tvrdili drevni Hindusi, slovo “M“ koje samo rijetki nose je blagoslov dobrog naslijeđa, pokazatelj da su oni koji ga imaju uspješni jer imaju snažnu samodisciplinu i motivaciju.

Navodno, ljudi koji imaju slovo “M“ na dlanu su nadareni individualci s nevjerojatnom intuicijom, imaju izražen karakter i obično su dešnjaci.

Postoji legenda da imaju nevjerovatan dar da procjene jeli netko lažov. S takvom osobom nema muljanja jer će uvijek znati kad ih neko pokušava prevariti. Odlični su kao partneri u svim vrstama poslova.

Ako oba supružnika posjeduju ovo slovo, to znači da imaju snagu napraviti promjenu u svom životu te pronaći ili stvoriti prilike koje su im potrebne. Žene s ovim slovom imaju jaču intuiciju od muškarca s istim slovom.

Svi proroci, prema narodnoj tradiciji, imali su ovaj znak na svom dlanu, što bi značilo da ste vrlo posebna osoba…

Izvor: atma.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: