Objavljeno: 20.08.2017 u 15:10 | Zabava | Komentara:

VOLIM TE, ALI… Muž javio ženi da će je PREVARITI s mlađom – njen odgovor ga UNIŠTIO! (FOTO)

Preljuba je veoma česta pojava, i najčešće razara i čitave porodice, mada možda i ne bi trebalo. Ljudi smo, griješimo… no da ne ulazimo sada dublje u tu tematiku, nije trenutak.

poruka-zeni (1)

Ponekad, desi se da muž bude iskren i prizna, ili u kao u slučaju ove šaljive poruke, najavi preljubu, valjda očekujući razumijevanje.

- Draga, ja tebe volim kao ženu, ali ti imaš 60 godina. Imam i druge potrebe. Otvoreno ti kažem da ću morati da ih zadovoljim sa jednom djevojkom koja ima 20, a tebe ću i dalje da volim – napisao je muž. Da li se jadna ženica potresla? Ama jok.

Uslijedio je odgovor:

- Naravno dragi, i ja imam jednog dvadesetogodišnjaka, ali da znaš, 20 u 60 uđe tri puta, a koliko 60 može u 20? Srećno ti bilo i ne vraćaj se kući!

poruka-zeni (2)

Sam si to tražio, čiča!

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: