Objavljeno: 28.01.2019 u 16:23 | Vicevi | Komentara:

VIC DANA: Posledice novog zakona o penzionisanju

Ako bude prihvaćen novi zakon o penzionisanju, ovako će izgledati CRNA HRONIKA u novinama kroz 10 GODINA:

DA ZAHVALIMO ISKUSTVU PILOTA

Beograd, 13. januar 2027.

76-godišnji pilot JAT-a je juče, vršeći svoju dužnost, zaboravio kod kuće naočare (dioptrija 9+; 7+), zbog čega je omašio pistu na aerodromu “Nikola Tesla”, pa je morao prinudno da sleti.

Prinudno je sleteo na autoput Beograd-Zagreb, pri čemu je uništio 16 putničkih automobila, 4 kamiona i jedan autobus. Samo zahvaljujući njegovom dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, materijalna šteta nije još veća.

OBAVEŠTENJE MINISTARSTVA ZA PRODUŽENJE RADNOG STAŽA

Beograd, 13.01.2027.

Svi koji u ovoj tekućoj godini napune 73 godine i imaju više od 50 godina radnog staža, dobijaju subvencije za kupovinu novih invalidskih kolica. Na subvenciju imaju pravo svi koji invalidska kolica koriste na radnom mestu.

78-GODIŠNJI LOPOV U INVALIDSKIM KOLICIMA POBEGAO

Kruševac, 14.januara 2027.

Juče popodne je bezobrazni mladi 78-godišnjak, kome nedostaje još dobrih 10 godina do penzije, bezočno opljačkao banku “Naša posla d.o.o” u Glavnoj ulici. Nepoznati mladi 78-godišnjak je u službenim invalidskim kolicima upao u banku “Naša posla d.o.o” i od službenica banke zahtevao novac. Mlađa službenica (69-godišnja M.P.) se nije uplašila, već je odmah pozvala policiju. Na mesto događaja su se dovezli 72-godišnji policajac JEREMIJA P. i godinu dana mlađi STAMENKO K., koji je vozio policijsko vozilo i nespretno parkirao u obližnjem lokalu. Bezobrazni lopov je bez plena zbrisao u invalidskim kolicima!

76-GODIŠNJI PEKAR ZAMENIO BRAŠNO SA MALTEROM

Niš, 15.januar 2027.

76-godišnji Budimir N. je greškom zamenio malter sa brašnom. Do greške je došlo jer mu je 81-godišnji dostavljač materijala Radivoje V. greškom dostavio zamotuljke sa malterom umesto sa brašnom. Budimir, koji ima već više od 10 godina manje probleme sa vidom (dioptrija levog oka 13+) nije našao svoje naočare, kako bi pročitao šta piše u sadržini zamotuljka.

79-GODIŠNJI PRADEDA PAO SA GRAĐEVINSKE SKELE

Leskovac, 13. januar 2027.

Pri obnavljanju fasade, ozbiljnije je povređen Jusuf H. iz Novog Pazara. Mladi radnik je zbog nedostatka radnog iskustva pao sa građevinske skele na 83-godišnjeg šefa gradilišta, koji je tražio svoju zubnu protezu, a koja mu je ispala zbog kašlja. Tom prilikom su povređena obojica. Obojicu radnika građevinskog preduzeća “Starac Fočo d.o.o” su prebačena u Leskovačku bolnicu.

TOKOM OPERACIJE MU ISPALA ZUBNA PROTEZA

Kragujevac, 14. januar 2027.

78-godišnjem hirurgu Bošku M. se juče dogodio nemio događaj. Lekar B.M. je obavljao operaciju trbušne duplje. Tokom operacije mu je u trbušnu duplju pacijenta ispala zubna proteza, što je lekar primetio tek posle operacije.

Lekar je zapretio tužbom ako mu pacijent ne podmiri troškove za novu protezu…

Izvor: kutaknet.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: