Objavljeno: 24.10.2016 u 12:12 | Zabava | Komentara:

U OVOM DVORIŠTU SE SAKRILA MAČKA, NO NIKO JE NE MOŽE PRONAĆI: Stopila se s okolinom i izbezumila hiljade ljudi koji je traže

Ako imate mačku, onda sigurno znate da ona ponekad jednostavno – nestane. Možete tražiti tri dana, gledati ispod kreveta i ormara, dizati odjeću, otvarati košaru za prljavo rublje, dok ona ne odluči da je vrijeme za ukazanje, zaboravite da imate kućnog ljubimca, piše jutarnji.hr

Koliko su doista sposobne za mimikriju, a nemaju karakteristike kameleona, dokazala je već ova narančasta mačka o kojoj smo nedavno pisali.

Jednogodišnja mačka Luna, nepoznatog genetskog porijekla, koja živi negdje u Velikoj Britaniji, ima vlastitu stranicu na Facebooku gdje njezini vlasnici uveseljavaju obožavatelje. Već su se nekoliko puta pohvalili Luninim skrivačkim sposobnostima, no ova fotografija je doista enigma.

Pogledajte objavu i imajte na umu da se negdje u ovom dvorištu nalazi mačka. Možete li je pronaći?

Kako bismo vam malo pomogli, maca ima tigraste šare pa se savršeno stopila s pozadinom. Fotografija je, inače, podijeljena više od 17.000 puta.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: