Objavljeno: 05.04.2017 u 13:03 | Video, Zabava | Komentara:

Teletabis je UHVATIO VODITELJKINE GRUDI s leđa: Baš kvaran potez, ali NJENA REAKCIJA… (VIDEO)

Prošlo je dosta vremena otkako smo simpatične teletabise imali prilike da gledamo na televiziji, a ova nježna stvorenja, koja su mnogi nazivali i debilnim, ovih dana pokazala su i svoju bezobraznu stranu.

teletabis (1)

U jednoj televizijskoj emisiji mali zeleni Dipsi se zaigrao i s leđa prišao voditeljki Lorejn Keli, te je čvrsto zagrlio. Ovaj snimak svakako ne bi postao viralni hit da pri tom rukama nije uhvatio rukama njene grudi.

- Ups! Ovo se nije dogodilo, ovo je samo proizvod tvoje mašte – uzviknula je zatečena Lorejn svom kolegi, kada su teletabisi napustili scenu.

Smiješni video odmah se proširio na društvenim mrežama i postao viralni, a zanimljivo je i da se na Tviteru oglasila i Lorejn koja je napisala da obožava Dipsija. Njoj, izgleda, ovo “vaćaranje” nije smetalo…

teletabis (2)

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: