Objavljeno: 06.09.2013 u 7:31 | Zabava | Komentara:

Šta jedu muškarci koji varaju?

healthy-arteries-have-heart-attack-1Najnovija istraživanja sprovedena među muškim stanovništvom Kvinslenda i Nove Kaledonije pokazuju da hrana ima presudan uticaj kada je u pitanju prevara! Muškarci skloni varanju, primećeno je, preferiraju određeni tip hrane. Ako naučite ovu tablicu namirnica napamet, već prilikom prvog izlaska na večeru možete utvrditi da li će vam partner biti veran. Ako ste u vezi ili braku, mnoge stvari će postati jasnije, već samim pogledom na frižider i podsećanjem na spisak stvari koje vaš dragi voli da jede. Traži da mu kuvate samo određena jela? Slučajnost? Razuverite se…

1. Hleb
Muškarci koji jedu hleb su skloniji prevari za oko 80%! Malo li je? Istraživanje je pokazalo da je čak 98.8% muškaraca koji su nekada probali hleb, prevarilo svog partnera, ili je barem bilo u situaciji da to nekad i učini! Ako ste do sada mislili da je romantično to što svako jutro ustaje ranije da bi kupio vruć hleb za doručak, razmislite ponovo. Hleb u kući može značiti i prvi korak ka raspadanju vaše porodice. Sledeći put kada zatraži da mu napravite sendviče, ponudite mu alternativu, da umesto hleba upotrebite tikvice ili krastavac, pa vidite kako će odreagovati. Ako se buni, možda je i vama vreme za uzbunu jer je brod već počeo da tone, možda je već našao drugu!
Voli da nadrobi hleba u pasulj? Nema na šta da namaže kajmak? Ne može da jede čvarke bez hleba? Naučite i odredite gde ćete povući liniju i prestati da trpite izgovore, koji očigledno prikrivaju prevaru.

2. Krompir
Krompir se takođe visoko kotira na listi nevernika. Da li je skrob možda to što ih tera da idu okolo i sakupljaju seksualno prenosive bolesti? Dok naučnici ne potvrde, ostaje samo da nagađamo. Setite se kada ste zadnji put bili u “Meku” sa njim, da li je uz hamburger naručio i pomfrit? Da li je možda i namignuo prodavačici? Nije? Možda niste videli, ne budite naivni. Muškarac koji jede krompir, ako je verovati nauci, skloniji je flertovanju s drugim ženama za čak 78%. Ukoliko vi niste pored njega, šanse za flert sa drugom ženom idu čak i do 99.2%! Dobro razmislite kad sledeći put kao prilog uzme pečeni krompir, pogledajte ga u oči i slobodno pitajte da li ima nešto da vam prizna.
Posebno je kritično ako uz pivo jede čips, otkud i zašto baš to? Pored semenki, kikirikija, leblebija, pistaća… on baš nađe čips da jede? Pregledajte njegov kaput, velika je šansa da ćete pronaći dlake neke druge žene.

3. Meso
Žderači mesa su takođe potvrđeni vetropiri i šalabajzeri. Zamislite samo! On uživa dok mu zubi prolaze kroz ćelije drugog bića, on potom uživa dok ih žvaće i guta! On je neobuzdana životinja! Prevariće vas dok ste rekli krompir.
Statistika kaže da su 85% manje šanse da vas prevari neki vegan, jer oni su inače uglavnom homoseksualci. Ako vas je izveo na večeru i sebi poručio biftek, neka vam se upali crvena lampica. Ako vam traži da mu ispečete pile, najbolje je da počnete da ga pratite. Ako ne može da zamisli novogodišnju trpezu bez pečenog praseta, taj megaloman, slobodno ga ošamarite i otvoreno pitajte – ko je kurva?

Izvor: www.blic92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: