Objavljeno: 12.09.2014 u 11:52 | Video, Zabava | Komentara:

SNIMAK KOJI ĆE VAM ULJEPŠATI DAN: Neodoljivo slonče uči da koristi surlu!

Simpatični i beskrajno interesantni trenuci iz životinjskog svijeta uvijek nam namame osmjeh na lice, a posebno kada je riječ o mladunčadi… Sigurni smo da će vas i ovaj video raznježiti i oduševiti. Ne propustite da ga pogledate!

Preslatko slonče Klara, staro svega dvije nedjelje, novi je stanovnik u zoološkom vrtu iz Arizone. Ovo divno, maleno biće trenutno je u fazi učenja kako da koristi svoju surlu, a na red je došao i jedan trik – kako da pravi balončiće u vodi.

Klari se trik nevjerovatno dopao, pa je uživala u igri i druženju sa mamom Sambom. Slonovi se tek sa šest mjeseci dovoljno izvješte da koriste surlu kako bi jeli i pili. Do tada oni nevješto koriste surlicu, uglavnom samo mašući njom lijevo-desno, a neki od njih je čak i sisaju, baš kao što bebe sisaju palac.

Evo i ovog kratkog, očaravajućeg snimka:

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: