Objavljeno: 23.10.2016 u 12:35 | Zabava | Komentara:

Samo jako inteligentni ljudi vide ženu na slici za 7 sekundi!

Pogledajte ovu fotografiju i pokušajte pronaći ženski lik. Mjerite vrijeme jer će vam ono pokazati jeste li izuzetno inteligentni ili se možete svrstati u prosjek čovječanstva.

skrivena-djevojka (1)

Zadatak je pronaći ženu na ovoj fotografiji za 7 sekundi ili manje. Ako uspijete, tada ste izuzetno inteligentni i imate odličnu moć zapažanja. Ukoliko vam je trebalo više vremena, tada ste prosječne inteligencije.

Inače, za ovu fotografiju je zaslužan njemački umjetnik Jörg Düsterwald koji kombinira oslikavanje tijela i fotografiju već 20 godina. Ova mozgalica zapravo je jedno od njegovih umjetničkih djela. Napravio je serijal fotografija na kojima su skrivena oslikana ženska tijela, a pogledati ih možete na njegovoj internetskoj stranici.

Evo gdje se nalazi žena na ovoj fotografiji:

skrivena-djevojka (2)

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: