Objavljeno: 04.06.2014 u 11:19 | Zabava | Komentara:

Ruskinja od 115 kila pala na krokodila dugog 2 metra i zgnječila ga

Incident se dogodio kada je autobus pun putnika preletio preko rupe na ulici, a žena je odskočila od sjedišta i pala na krokodila koga je tom prilikom zgnječila. Nesretna životinja je nakon šoka povraćala tri sata.

veliki-krokodil

Cirkuski krokodil Feđa hitno je prevezen u veterinarsku kliniku kada ga je tokom putovanja u autobusu zgnječila Ruskinja koja ima 115 kilograma.

Krokodil dužine preko dva metra spavao je u autobusu koji je prevozio izvođače iz cirkusa. U jednom trenutku su preletjeli preko rupe u blizini Severomorska, zbog čega je žena “poletjela” u vazduh i pala na nesretnu životinju koja je nakon šoka povraćala tri sata.

Kako prenose ruski mediji, ona nije stavila pojas i zadobila je samo manje povrede, a dobila je kaznu jer nije bila vezana.

Nesrećni Feđa je prebačen u obližnju kliniku gdje su ljekari provjerili njegovo zdravstveno stanje i morao je da preskoči nastup koji je bio planiran za to veče, dok je ženi nakon ovog incidenta savjetovano da smrša i poštuje sigurnosne mjere.

U ruskim cirkusima se još uvijek koriste životinje kao što su tigrovi, lavovi i majmuni jer u toj državi i dalje ne postoje zakoni koji bi to spriječili.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: