Objavljeno: 13.04.2017 u 12:27 | Video, Zabava | Komentara:

PREGAZIO GA JELEN NA PRVI APRIL, NIKO MU NIJE VJEROVAO DOK SE NIJE POJAVILA SNIMKA: ‘Čak mi se i majka nasmijala i rekla ‘čula sam i bolje fore’

Kada je 25-godišnji Cary McCook rekao svojim prijateljima da ga je pregazio jelen, nitko mu nije vjerovao. Dogodilo se to prvog travnja, i svi su mislili da je prvoaprilska šala.

jelenganijevolio

Nije mu vjerovala ni rođena majka kada ju je nazvao i ispričao.

- Rekao sam joj ‘mama’, pregazio me jelen ispred hotelske sobe, a ona se nasmijala i rekla ‘čula sam i bolje fore’, rekao je za Revelstoke Review.

Tek kada je hotel ispred kojeg ga je pregazio jelen pregledao snimke sigurnosnih kamera, ispostavilo se da je McCookova nevjerojatna priča istinita.

- Još uvijek ne vjerujem da me udario jelen. Čuo sam tri topota, okrenuo se na lijevo, i prije nego što sam mogao razaznati o čemu se radi, udarilo me i završio sam na podu, kazao je McCook.

Dok nije vidio snimku, ni sam nije bio siguran da se radi o jelenu.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: