Objavljeno: 23.11.2016 u 11:23 | Video, Zabava | Komentara:

Pogledajte snimku nogometne utakmice pregaženih od alkohola! (VIDEO)

Norveški zafrkanti okupljeni iza portala Humornieu organizirali su prije nekoliko dana nogometnu utakmicu koju će povijest upamtiti po tome što su svi igrači na terenu bili poprilično pijani.

pijani-fudbaleri

Da, dobro ste pročitali, igračima je uoči izlaska na travnjak bilo naređeno da se opiju u svlačionicama, pa je već i uoči samog dvoboja u dvorani u Mjøndalenu zabilježeno nekoliko manjih incidenata.

Utakmica je bila očekivano zabavna, gdjekad i gruba, te je odigrana prema posebnim pravilima koja su se odnosila na suce i strijelce.
Naime, djelitelji pravde su uz sebe osim zviždaljki morali nositi i digitalne alkotestere jer im je zadaća bila poništavati pogotke onih potpisnika golova koji su imali u sebi manje od promila.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: