Objavljeno: 07.03.2017 u 12:17 | Video, Zabava | Komentara:

Ples ovog dječaka vidjelo je više od milion ljudi jer je on NEOODLJIV! (VIDEO)

Čuvena voditeljka Elen Dedženeris je prije nekoliko dana u svojoj emisiji ugostila malog majstora za ples, Tavarisa Džonsa koji ima pet godina, a pleše ‘od rođenja’ i ima nevjerovatan dar za igru.

mali-plesac

U studio je dječak ušetao plešući, a njegovi pokreti su zadivljujući. Gledate i ne vjerujete da ovo malo plesačko čudo ima samo pet godina.

Elen i publika u studiju su sa oduševljenjem ispratili njegovu igru, baš kao i gledaoci kraj malih ekrana.

Ali i posjetioci Jutjuba, njih 1.1 milion na ovom kanalu je pogledalo snimak Travisovog gostovanja.

Dio emisije u kojem su gosti popularne Elen djeca jeste njen najljepši dio. Voditeljka već godinama u studio poziva talentovane mališane i snažno podržava njihove talente.

Uprkos ranijoj izjavi da ne želi da ima djecu, Elen koja je u braku sa glumicom Poršo de Rosi obožava djecu. To vide milioni širom svijeta koji prate njen šou!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: