Objavljeno: 10.06.2014 u 18:30 | Zabava | Komentara:

Ovako je prošla devojka koja je momka prevarila s njegovim najboljim drugom

Kejna Zipermena (17) devojka je prevarila sa njegovim najboljim drugom. On joj nije uzvratio istom mjerom, ali je odlučio da njihov raskid podijeli sa internet zajednicom.

Kejn je za samo jedan dan sakupio skoro 70.000 pratilaca na Tviteru kada je objavio SMS prepisku između sebe i svoje (bivše) djevojke.

I dok ona pokušava na sve načine da raznježi i privoli dečka da joj oprosti, Kejn duhovitim odgovorima ubija svaku njenu nadu.

- Bio je to samo jedan momak. Molim te… Nedostaješ mi. Niko mi nikad nije tretirao kao ti. Ti si doslovno najbolji i najslađi dečko na planeti. Hoćeš li opet biti moj – jedna je od poruka koju je djevojka poslala svom bivšem momku.

Kejn je ubrzo odgvorio fotografijom Mile Kunis uz poruku “Ne” i psovku.

Kada je devojka shvatila da je njihovu prepisku obajvio na internetu, Kejn je odgovorio “bio je to samo jedan tvit” aludirajući na njenog “jednog momka” s kojim ga je prevarila.

twit1

Njoj nije bilo nimalo smiješno, ali Tviterašima očigledno jeste koji su Kejna u komentarima podržali i da se kandiduje za predsjednika.

Izvor: www.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: