Objavljeno: 07.11.2016 u 11:19 | Video, Zabava | Komentara:

ODVRN’O ŠABANA: Pogledajte KAKO Nigerijac slavi što je preživio saobraćajnu nesreću! (HIT VIDEO)

Nigerijac Njuman Edžike Nvangvu (46), u Bariču poznatiji pod imenom Kristijan, svake godine proslavlja slavu Svetog Luku jer je na taj dan 2007. godine sa porodicom preživio saobraćajnu nesreću.

nigerijac

Ove godine porodična slava postala je hit na internetu zahvaljujući njegovom egzotičnom plesu sa flašom na glavi i to uz pjesmu Šabana Šaulića “Noćas mi se s tobom spava”.

Vesela atmosfera u domu ove četvoročlane porodice upotpunjena je plesačkim umijećem ovog Afrikanca, koje se ogleda u uvijanju kukovima i igranjem sa bocom na glavi, ali i smijehom njegove supruge Veliborke koji se može čuti u pozadini.

Inače, Kristijan je 1997. godine iz rodne Nigerije krenuo u Italiju kako bi postao fudbaler, ali je na tom putu izigran, te se obreo u glavnom gradu Srbije. Sudeći prema snimku koji je objavio Radio S, izgleda da mu naša zemlja jako prija, a posebno numere omiljenog pjevača Šabana Šaulića, za kojeg je ranije izjavio da mu “dirnu žicu”. On je shvatio i da su za krsnu slavu najvažniji svijeća, kolač i žito!

Pogledajte kako se Njuman Edžike Nvangvu provodi uz srpski narodnjak:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: