Objavljeno: 23.07.2014 u 18:40 | Video, Zabava | Komentara:

MALI MAJSTOR: Ima samo četiri godine a rastura na bubnjevima! (VIDEO)

Leonida Lenja Šilovskog ruska javnost je upoznala u šou “Minut slave”, a samouki mali bubnjar već je nastupao sa filharmonijom povodom 20 godina od osnivanja.

mali-bubnjar2

Simpatični četvorogodišnjak u javnosti se pojavio prije devet mjeseci, kada je nastupio u šou “Minut slave”.

Danas mu sa svih strana stižu pozivi za nastupe. Njegov otac tvrdi da Lenju nikada i niko nije podučavao i da ima dar da na elektronskom bubunju odsvira sve što čuje.

“To je dar od Boga. Lenju nikada i niko nije učio da svira, njemu je naprosto dovoljno da vidi i čuje šta drugi rade, pa da to ponovi. Sve što radi, radi slušajući”, izjavio je u jednom intervjuu njegov otac Denis, koji sinu dopušta da svira elektronske bubnjeve do mile volje, ali samo ako nosi slušalice na ušima kako ne bi uznemiravao komšije.

Izvor: cdm.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: