Objavljeno: 15.04.2016 u 21:12 | Zabava | Komentara:

Koga vidite na slici? Odgovor će vam otkriti tajnu o kojoj niste ni sanjali! (FOTO)

Zagledajte se u ovu ilustraciju koja otkriva optičku iluziju. Koga ste prvo vidjeli? Starijeg gospodina ili mlađu damu? Odgovor otkriva vaš karakter.

djevojka-starac

Ako ste prvo ugledali starijeg gospodina

Vi ste smirena, poštena i odana osoba. Ljudi vjeruju da ste pouzdani i vrijedni poštovanja. Prirodni ste vođa, sposobni ste analizirati različita stajališta kako biste donijeli jasnu odluku. Preuzet ćete inicijativu i usmjeriti ljude oko sebe u pravom smjeru.

Kada postavljate cilj ispred sebe, detaljno planirate svaki korak koji vas očekuje, i polako ga ostvarujete. Ovakav pristup vas sprječava da donosite impulzivne odluke.

Sumnjičavi ste jer ste perfekcionisti, zbog čega ste često u stresu. Naučite se opustiti i ponekad prepustiti da situacija teče svojim tijekom.

Ako ste prvo ugledali mladu damu

Vi ste optimisti koji uvijek zrači pozitivnom energijom. Zainteresirani ste za mnoge stvari koje vas okružuju i uvijek želite isprobati nešto novo. Impulzivna ste osoba i spremni na pustolovine koje niste prethodno isplanirali.

Volite pomagati drugim osobama i dijeliti svoju sreću. Vrlo ste darežljivi sa svojim novcem i vremenom. Snažni ste i odlučni. Unatoč različitim okolnostima, stojite čvrsto na zemlji i hrabro se krećete prema naprijed.

Jedna ste od onih osoba koja ne drži stvari u sebi, već u komunikaciji s drugima dolazite do rješenja problema. Volite raditi na sebi i unaprjeđivati se na svim poljima. Pritom vam najviše pomaže konstruktivna kritika, podrška i savjeti vaše obitelji i prijatelja. Izaberi sliku koja te najviše privlači i otkrij sve o sebi u ovom zabavnom testu.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: