Objavljeno: 08.05.2016 u 11:02 | Video, Zabava | Komentara:

Kaja iz Šapca je nova internet senzacija: Ona traži dečka i od njega očekuje SVE

Zaustavite sve, imamo novog pobjednika interneta! Kaja iz Šapca je riješila da potraži dečka preko Jutjuba, pa je snimila video u kom je do detalja objasnila šta očekuje do svoje potencijalne srodne duše. I riješila je da ne bude skromna.

trazi-decka

Od dečka očekujem SVE. Znači, da imam slike sa njim, da izlazim sa njim, da imam ljetovanje, da imam zimovanje sa njim, da smo non-stop zajedno, da će da se trudi oko mene, da će da mi poklanja pažnju, da će da mi kupuje svašta nešto… – priča Kaja iz Šapca.

Njen budući dragi treba da i da brine o njoj i da ispunjava sve obaveze prema njoj jer će to, kaže ona, da joj pokaže da je njemu stalo do nje.

Dalje, on mora da bude iz grada, te okolna mjesta ne dolaze u obzir. Ona jednostavno “ne želi da bude s nekim iz okoline”. Momak će za uzvrat da dobije njenu pažnju.

“Po prirodi sam zanimljiva, ambiciozna, volim da se šalim…“, opisuje sebe Kaja.

Momci koji su zaiteresovani mogu da joj se jave na Instagramu, ali ima jedna caka. Ako ste ispunili sve ostale krijerijume, morate da budete i stariji od 26 godina – mlađe od toga ne dolazi u obzir.

Kaja je video okačila prije tri dana i već je postala hit na društvenim mrežama.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: