Objavljeno: 15.04.2017 u 19:51 | Zabava | Komentara:

HIT! Ostavio mu BIJESNU poruku jer se LOŠE PARKIRAO ali posljednji red će vas NASMIJATI DO SUZA (FOTO)

Svim vozačima koji žive u većim gradovima nesumnjivo su poznate muke u vezi sa parkiranjem. Teško je pronaći mjesto, nerijetko se dešava da vas neko zagradi dok obavljate poslove u gradu, a naročitu nervozu izazivaju pojedinci koji ne poštuju druge i stvaraju probleme nepropisno se parkirajući.

poruka

Kada se to dogodi, neki dolaze u iskušenje da smjesta pozovu pauka, ali jedan Splićanin riješio je da uzme stvar u svoje ruke, i na svoj način kazni nesavjesnog vozača. On je vlasniku automobila ostavio ljutitu poruku u kojoj mu je stavio do znanja šta će učiniti sljedeći put kada zatekne auto gdje ne bi trebalo.

Ali najsmješniji detalj u poruci svakako je posljednji red u kojem je vlasniku auta čestitao Uskrs, uprkos svemu:

“Debilu! Izbušiću ti gume sljedeći put kad ga tako ostaviš! Srećan Uskrs! Ja!”, glasi poruka, a fotografija je osvanula na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” i nasmijala cijelu Hrvatsku i region.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: