Objavljeno: 04.10.2017 u 18:18 | Zabava | Komentara:

Dobro pogledajte sliku i recite KO JE SLOMIO VAZU? Odgovor otkriva BITNU STVAR O VAMA

Dobro pogledajte sliku, pa kažite šta vi mislite – koje dijete je razbilo vazu? Odgovor će otkriti mnogo toga o vama!

zagonetka

Ako mislite da ste našli krivca, pogledajte i odgovore:

DIJETE A:

Ako ste izabrali ovo dijete, vrlo ste oprezni i izuzetno fokusirani. Vama ne promiče ni najsitniji detalj, pa ste na poslovnom planu zbog toga izuzetno cijenjeni. S druge strane, prijateljima i porodici ste zbog toga nekad i naporni.

DIJETE B:

Ako ste izabrali najstariju kćerku, vi ste vrlo osjetljiva osoba koja ima nevjerovatnu sposobnost empatije. Sve kroz šta prolaze vaši bližnji kao da i sami prolazite, pa ste uglavnom prvi izbor za rame za plakanje svima u okolini.

DIJETE C:

Ako ste izabrali dječaka sa zagonetnim izrazom lica, vi ste rođeni vođa. Dobro znate kako da preuzmete uzde, a kada se na nešto odlučite, nema sile koja će vas pomjeriti s puta koji ste sebi zacrtali.

DIJETE D:

Ako ste izabrali najmlađu kćerku, na vas svi mogu u svakom trenutku da se oslone. Vi ste stub svoje porodice, izuzetno ste pažljivi, organizovani i ništa ne zaboravljate. Bez vas bi svi bili mnogo izgubljeniji.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: