Objavljeno: 29.09.2017 u 11:35 | Video, Zabava | Komentara:

Djevojčica krala kokice princu Hariju, a evo kakva je bila njegova reakcija. (VIDEO)

Princ Harry ovih dana boravi u Kanadi, rodnoj zemlji svoje djevojke Meghan Markle. Princ obilazi javna događanja, a zatekao se i na jednoj utakmici na kojoj je sjedio pored majke s djevojčicom.

princ-hari-djevojcica

Princ je očito bio jako simpatičan malenoj djevojčici, pa mu je krišom uzimala kokice dok je on razgovarao s prijateljem.

Kada je primijetio da djevojčica jede kokice iz njegove vrećice, princ se počeo igrati s njom, a na kraju ju je uzeo u krilo.

Video prinčevog druženja s curicom obilazi svijet i svi su oduševljeni njegovom reakcijom jer je pokazao koliko je zaista topao i druželjubiv čovjek.

Novinari su saznali da se djevojčica zove Emily Henson i da ima dvije godine. Kad odraste i bude gledala kako je očarala princa sigurno će biti oduševljena..

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: