Objavljeno: 05.02.2017 u 12:13 | Video, Zabava | Komentara:

Dajte mu Oscara i dvostruku porciju: Četveronožni prosjak postao hit (VIDEO)

Lukava su stvorenja ti naši divni prijatelji psi, a pogotovo im mozak radi kada se treba dokopati hrane. Zna to svak tko s njima ima posla, postoji li uopće vlasnik kojemu nisu pronašli slabu točku?

snalazljivi-pas

Međutim kada živite na ulici, mio pogled i dodir šapom često nisu dovoljni i treba uložiti dvostruk trud kako bi pao neki zalogaj u njuškicu. Shvatio je to i ovaj genijalac, koji kruh svoj svagdašnji zarađuje tako što igra na kartu sažaljenja.

Da je upravo o tome riječ potvrdilo je više korisnika Reddita, među njima i muškarac koji je svojedobno živio negdje u jugoistočnoj Aziji.

“Vidio sam ih mnoštvo da to čine, osobito blizu noćnih tržnica. Naprosto znaju da će tako bolje proći, da će uz predstavu prije nekoga zaustaviti i nagovoriti da baci nešto slasno”, istaknuo je.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: