Objavljeno: 05.05.2018 u 11:27 | Video, Zabava | Komentara:

CRNOGORKA OBJAVILA VIDEO I ZAPALILA CIJELI BALKAN! Moderna žena REPRODUKTIVNI ORGAN koristi da dobije posao, jahtu, silikone, dadilju, a ja ću svoju ZABETONIRATI!

Na društvenim mrežama prošle sedmice se pojavio snimak o namjeni ženskog reproduktivnog organa koji je postao hit.

crnogorka

Nataša Grdošević u kratkom je roku postala prava Instagram senzacija u Crnoj Gori, a svojim objavama nasmijala je čitavu regiju.

“Moderna i pametna žena svoj reproduktivni organ koristi na ispravan način, da profitira u svim aspektima svog života, da prosperira u poslu, da dobije višu poziciju, da ima dobar auto, da ima jahtu, da ima silikone đe nije imala, da ima dadilje ako ima đecu.

Mene moja nije radila kako je trebalo, nije mi donijela muža, nije mi donijela posao, đecu, nije mi donijela bogatog, nego nikakvog ni mog ni tuđeg, i evo razmišljam da je napunim betonom kada ničemu ne služi, da se bar ne spotičem na nju i zatvorim za saobraćaj”, rekla je ona u videu koji je oduševioo regiju.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: