Objavljeno: 21.06.2017 u 22:57 | Zabava | Komentara:

Član žirija je prevrnuo očima! Kada je ova malena uzela mikrofon, ZAŽALIO JE zbog svog ponašanja!

Njen talenat je nevjerovatan!

Da li ste ikada čuli za najpoznatijeg člana žirija takmičenja ,,Amerika ima talenat,” Sajmona Kauela? On je poznat po svojim sarkastičnim i grubim komentarima. Takmičarima je veoma teško da ga oduševe i izazovu njegove pozitivne reakcije. Sajmon ostaje ravnodušan čak i na preslatku djecu. Takmičari koji se ne pokažu kao dovoljno dobri, bivaju oštro kritikovani, što nije nimalo prijatna situacija!

Potencijalna zvijezda, Selin Tam, ušetala je na binu šoua ,,Amerika ima talenat,” naglašavajući kako joj je idol Selin Dion. Kako joj je ova pjevačica uzor, malena Selin je odlučila da se predstavi interpretacijom njene pjesme.

Sajmon nije uopšte impresioniran pričom ove devetogodišnjakinje, u pojedinim momentima čak prevrće očima. Međutim, ubrzo će zažaliti zbog toga…

Podijelite ovaj divni video sa prijateljima na facebook-u, uljepšajte im dan! :)

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: