Objavljeno: 04.05.2017 u 12:56 | Zabava | Komentara:

AUSTRIJANCI BIJESNI NA DRUŠTVO IZ BIVŠE JUGOSLAVIJE: Čak 5.000 ljudi najavilo dolazak na veliki festival, ali tamo ih je dočekalo neugodno iznenađenje

Korisnik ‘Sinan, Šaban, Mitar i flaša od litar’ je na Facebooku pozvao na prvosvibanjski ‘Ćevap festival’ u gradski park Augarten u Grazu, pišu srpski mediji.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

“Pozdrav prijatelji, 1. svibnja u Augartenu će biti ludo, 200 kilograma miješanog mesa u obliku ćevapa”, stajalo je u pozivu u kojem se kao vrijeme početka događaja navodi 12 sati.

Više od 1.200 ljubitelja ćevapa najavilo je preko Facebooka sudjelovanje, a njih još 5000 da je zainteresirano. Mnogi su povjerovali da se radi o pravom pozivu i da će moći uživati u balkanskim specijalitetima te su u zakazano vrijeme došli u gradski park Augarten. Međutim, u Augartenu nije bilo nikakvih ćevapa.

Neki su iskoristili priliku da izreklamiraju svoje restorane u kojima se nude balkanski specijaliteti, dok su drugi tvrdili da su pronašli lokaciju festivala.

Pomutnja je trajala sve do popodnevnih sati, kada je poziv na gastronomsko druženje “Ćevap festival” izbrisan s društvenih mreža.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: