Objavljeno: 15.09.2015 u 19:17 | Featured, Vijesti | Komentara:

VELIKE PROMJENE: Pogledajte ko sjedi za stolom žirija Zvezda Granda!

Nova sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ uskoro kreće sa emitovanjem, a gledaoci u BiH će popularno natjecanje u pjevanju moći gledati na OBN TV.

zvezde-granda-foto

Danas je snimljena prva emisija, a novinarske ekipe su na licu mjesta te vam prenosimo dio atmosfere sa snimanja. Pored novog izgleda studija, buduće “Grandove“ zvijezde imaće i novi, odnosno izmijenjeni žiri ispred sebe.

Snežana Đurišić prelazi u produkcijski žiri umjesto Lepe Brene, dok se Ani Bekuti, Šabanu Šauliću i Draganu Stojkoviću Bosancu pridružuju Jelena Karleuša i Marija Šerifović! Novina je i što će svake subote jedan član žirija da se mijenja, a u prvoj emisiji gost će biti Aco Pejović.

Takmičari, kao i u prijethodnoj sezoni, pjevaju iza zavjese, a u prvoj emisiji na binu će izaći čak 27 kandidata!

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: