Objavljeno: 20.07.2015 u 20:46 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Ulovila ga kamera iza smrti: ‘Moj devetogodišnji sin se vratio iz mrtvih’ (FOTO)

Nicolas McCabe (9) i šestorica školskih kolega poginuli su u razornom tornadu. Šest tjedana nakon njegove tragične smrti obitelj je vidjela Nicolasa na fotografiji.

Ulovila ga kamera iza smrti (3)

Amerikanac Nicolas McCabe (9) poginuo je u naletu tornada na osnovnu školu Plaza Towers u Mooreu 20. svibnja 2013. godine. Nicolasovi roditelji uvjereni su da su vidjeli sina nakon smrti. Njegov odraz pojavio se iza sestrične Madison na fotografiji slikanoj 4. srpnja. U prvom planu je djevojčica s prskalicom u ruci, a iza nje vidi se još jedan odraz.

- Nisam mogao vjerovati svojim očima. Brat mi je rekao kako se naježio vidjevši fotografiju – rekao je otac i dodao kako je uvjeren da je na fotografiji jedno dijete i dvije duše.

Ulovila ga kamera iza smrti (1)

- Osjećam da je ovdje – rekao je otac Scott McCabe. Dječak je pokopan u crvenoj majici koju i ima dječak na fotografiji. Mnogi ne vjeruju da je riječ o dječakovom duhu već da je snimatelj tresao kameru i radi se o duploj slici djevojčice. Ocu to nije bitno. On zna što je vidio.

- Mogu reći što žele. Ja vjerujem… Vjerujem da nas čuva – rekao je. U nesreći je osim njega poginulo još šestero učenika. Tornado je otkinuo krov i sravnao zgradu sa zemljom. Djeca su ostala zatočena pod ruševinama koje je uskoro preplavila voda iz popucalih cijevi.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: