Objavljeno: 28.10.2017 u 12:18 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Šok i nevjerica na sprovodu: Pokojnik se vratio iz ‘mrtvih’

Obitelj vjeruje da je pokojni zapravo cijelo vrijeme bio živ, no pod utjecajem sedativa od operacije zuba. Liječnici su ga proglasili mrtvim od posljedica groznice i temperature…

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Sprovodi su sami po sebi ceremonije na koje ljudi žele čim rjeđe ići. A što tek kad se tijekom pogreba preminuli ‘probudi iz mrtvih’…

Upravo to se dogodilo obitelji Mandujano Doroteo iz Perua, čiji je preminuli član obitelji davao znakove života na svom sprovodu u gradu Tingo Maria.

Watson Franklin (24) ležao je u lijesu kad su rođaci primijetili da mu se pluća dižu i spuštaju, odnosno da još diše. Watsona su liječnici proglasili mrtvim 21. listopada, od posljedica groznice i temperature nakon operacije zuba.

Rodbina je u šoku odmah pozvala doktora koji je stigao i potvrdio da Watson daje znakove života, piše britanski The Independent.

Prebacili su ga u bolnicu, gdje je ipak potvrđeno da je mrtav. Obitelj vjeruje da je cijelo vrijeme bio živ, no pod utjecajem sedativa od operacije.

Ovo nije prvi takav slučaj u svijetu. Jedan egipatski konobar zapravo je bio živ na vlastitom sprovodu 2012., nakon što je pretrpio srčani udar.

U ožujku 2014., Walter Williams (79) iz američkog Mississippija pronađen je živ u vreći u kojoj se čuvaju leševi prije balzamiranja. Do zabune je došlo nakon što mu se navodno isključio elektrostimulator srca (pacemaker).

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: