Objavljeno: 03.12.2016 u 12:29 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

‘SINE, MORAT ĆEŠ NAĆI POSAO, IMAŠ 28 GODINA, MI TE VIŠE NE MOŽEMO UZDRŽAVATI’ Roditelji ga odbili dalje financirati, a on ih raskomadao

Četvero djece okupilo se prošli tjedan na večeri povodom Dana zahvalnosti u roditeljskome domu u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Foto: Reuters, Facebook

Foto: Reuters, Facebook

Obitelji je to trebalo biti posljednje druženje u toj kući jer su se majka i otac, Joel Guy Sr. i Lisa, za dva tjedna planirali preseliti u planine u Surgoinsvilleu.

Nakon što su tri kćeri, koje žive u Tennesseeju, ispratili kući, roditelji su sinu, 28-godišnjem Joelu Guyu Junioru, stanovniku Baton Rougea u saveznoj državi Louisiani, namjeravali objasniti kako je vrijeme da se zaposli jer ga oni više ne namjeravaju financirati.

Kad se Lisa u ponedjeljak nije pojavila na poslu, šef se zabrinuo i pozvao policiju.

Detektivi su, kako piše Washington Post, na katu u zaključanoj sobi pronašli psa, a izbodena i raskomadana tijela roditelja bila su posvuda po kući. Ubojica je dijelove trupala čak namočio u otopinu od izbjeljivača i hidrogen peroksida. Navodno ju je napravio sam kako bi sakrio tragove strašnoga zločina.

‘Dokazi pokazuju da je definitivno bilo borbe. Mjesto zločina izgledalo je strašno, a smrad je bio nesnošljiv. Forenzičari su morali nositi zaštitna odijela jer nije bilo moguće disati u toj kući’, rekli su iz lokalne policije.

Joela Guya Juniora uhitili su u utorak ispred njegova stana u Baton Rougeu. Protiv njega je podignuta optužnica za ubojstvo s predumišljajem.

Navodno je barem dan ili čak dva nakon što je likvidirao roditelje ostao u kući s njihovim unakaženim tijelima.

Istražitelji misle da je njihova odluka o prestanku financiranja bila motiv zločina, a sumnja se kako se Joel Guy Jr. ubojstvom roditelja htio domoći novca od njihova životna osiguranja.

Ubojica prije nije bio kažnjavan, liječnički kartoni pokazuju kako nije imao nikakvih psihičkih problema, a šokirani susjedi opisuju ga, kako to nerijetko biva u najokrutnijim slučajevima, kao mirnog i povučenog mladića.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: