Objavljeno: 11.06.2013 u 8:07 | Featured, Regija, Vijesti | Komentara:

Roditelj pretukao ravnatelja i učiteljicu, privela ga je policija

Roditelj učenice u Osnovnoj školi Petar Kružić u Klisu pretukao je u ponedjeljak učiteljicu i ravnatelja škole. Oboje su zatražili pomoć liječnika. Napadač je priveden.

roditelj-pretukao-u-skoli

Roditelj jedne učenice u Osnovnoj školi Petar Kružić u Klisu pretukao je u ponedjeljak oko 12.30 sati učiteljicu te ravnatelja škole. Oboje su zatražili pomoć liječnika, a težina njihovih ozljeda se zasad ne zna. Napadač ima 40 godina i priveden je u policijsku postaju u Solinu.

Nastavnicu izudarao po glavi

Roditelj je upao na sat prirode i krenuo na nastavnicu.

- Ti ćeš mi maltretirati dijete cijelu godinu!, rekao joj je te je počeo udarati ispred vlastite kćeri i cijelog razreda. Kći ga je pokušala zaustaviti, a nastavnici su u pomoć pritekli učenici. Pomahnitali otac nastavio je udarati nastavnicu, a ukupno je desetak puta udario po glavi. Uto je u razred ušao ravnatelj škole:

- Prišao sam mu i pokušao ga smiriti, a on se okrenuo prema meni:

- I tebe ću!, rekao mi je i udario me šakom u glavu. Potom smo se pohrvali i pali na pod, a još jednom me je snažno udario u nadlakticu. Uspio sam se odrhvati i udario sam ga šakom u glavu. Potekla mu je krv, a obojica smo ostali na podu. Uskoro je došla policija i odvela ga, ispričao nam je ravnatelj Nevena Tešija.

Kći nije loša učenica

Da stvar bude gora, djevojčica zbog koje je otac napao učiteljicu i ravnatelja uopće nije loša učenica. Dapače, radi se o djevojčici potpuno primjernog ponašanja, ima uglavnom četvorke i petice, ali je iz prirode popustila posljednjih tjedana.

Bez obzira na to, iz prirode bi imala četvorku i prošla bi s vrlo dobrim uspjehom kao i inače.

Uplakana učiteljica bila je u potpunom šoku, ali nam je ravnatelj Tešija ispričao “povijest bolesti”:

- Taj čovjek nikad nije dolazio na primanja, ali dolazila je majka. Ona je cijele godine prijetila nastavnici, a to se sada i ostvarilo. Ni otac ni majka nemaju nikakvih argumenata za ovako nešto, jedino što ponavljaju kako se njihovo dijete “maltretira”. A upravo mi je najviše žao djeteta, kako će ona sad izaći među svoje vršnjake? Otac će se izvući na PTSP ili nešto slično, i što će biti kad ponovo dođe u školu? Razmišlja li Ministarstvo o tome – zapitao se Neven Tešija.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: