Objavljeno: 05.02.2016 u 12:54 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Princa Ujedinjenih Arapskih Emirata živog sahranili: Evo šta je poručio kada je izašao iz grobnice

Princ je sahranjen prema svim muslimanskim običajima, a nakon što je spušten u grobnicu, prekriven je pločom, a potom mu je po propisima očitana i molitva.

princ-u-mezaru

Princ Ujedinjenih Arapskih Emirata pristao je da u saradnji sa jednom arapskom televizijom, provede u mezaru (muslimanskom grobu) provede punih 20 minuta.

Princ je “sahranjen” prema svim muslimanskim običajima, a nakon što je spušten u grobnicu, prekriven je pločom, a potom mu je po propisima očitana i molitva.

Po isteku 20 minuta, princ je, veoma uzrujan, uz pomoć televizijske ekipe, izašao iz groba a zatim opisao svoje iskustvo.

Kroz suze je u kameru rekao da je zahvalan Alahu na novoj šansi, i da će, zahvaljujuću ovom iskustvu, svoj život promijeniti iz korijena.

Mnogi ljudi se boje smrti, međutim, ja mislim da je smrt pouka, da nas uči ispravnom životu, da nas vraća na pravi put. Ja sada ponovo imam tijelo i dušu i Allah je mom tijelu i duši dao još jednu šansu – rekao je uznemireni princ.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: