Objavljeno: 21.12.2016 u 10:48 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Pacovi pojeli bebu: Majka ju je ostavila u kući i otišla se opijati

Malenu su izgrizli dok je ležala na krevetu. Pojeli su joj oči, prste i jezik. Susjedi kažu kako je 26-godišnjakinja često ostavljala tromjesečne blizance same kod kuće.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Nemarna majka iz Johannesburga u Južnoj Africi završila je u zatvoru nakon što su njezinu kćerkicu od samo tri mjeseca pojeli pacovi. Malenu su izgrizli dok je ležala na krevetu, a bešćutna 26-godišnjakinja ju je ostavila samu cijelu noć i otišla se zabavljati i opijati. Jedino što nikome nije jasno je zašto je sa sobom uzela sina Luckyja, brata blizanca tragično preminule djevojčice.

- Beba je sigurno umrla bolnom smrću. Nedostajali su joj jezik, oči i prsti, sve su pojeli. I ostatak tijela bio je prekriven ugrizima. Ova žena mora trunuti u zatvoru – rekla je susjeda.

- Ona ne zaslužuje biti majka – dodala je. Susjedi dodaju da su djeca prošlog tjedna bila u bolnici, ali ne znaju zašto. Dodaju da se majka najviše voli opijati okolo i da je novorođenčad i prije znala ostavljati same, ali ovo je prvi put da je ostavila samo jedno dijete samo kod kuće.

- Vratila se rano ujutro s novim dečkom i morali su provaliti u kuću jer je izgubila ključeve. Kad su ušli našli su mrtvu bebu. Tvrdili su da je malena opečena – kazala je susjeda.

Dječak je završio u skrbi svog oca i njegove nove djevojke koji su potvrdili da je 26-godišnjakinja često bila pijana i zaključavala je djecu kod kuće kad je išla van.

- Kad je stigao kod nas Lucky je izgledao kao da nije jeo danima, ali sad je dobro – rekla je očeva djevojka, prenosi Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: