Objavljeno: 12.06.2013 u 14:20 | Aktualno, Featured, Vijesti | Komentara:

Otpor zdravog razuma jednog Bogdana

otpor-zdravog-razumaBRČKO – ”Zdravo, ja sam Bogdan. Rođen sam ’91. godine. Tata mi je lagao da se selimo u Kanadu. Bio sam presrećan zbog tog saznanja. Ne znajući da je ta Kanada, u stvari, Brčko.

Rat je prošao, ali su tuga i čamotinja ostali da žive. Gutam gorke suze, od kako znam za sebe. Vjerujem da se isto osjećaš, i ti Amire, i ti Anto!? Zato te molim, ne dozvoli moćnicima da nas zavade svojim lažima i usmjere našu moć, protiv nas samih. Iskreno se nadam da ću prestati planirati postdiplomske studije u Austriji, jer ću zajedno sa tobom, Admire i Anto, obezbjediti svima nama bolju perspektivu OVDJE! Naučio sam nešto iz Kanade, iako nikada nisam bio u njoj – MOJ SIN NE ŽELI DA ODE!!”

Izvor: vijesti.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: