Objavljeno: 18.03.2016 u 21:02 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Otišla u bolnicu na carski rez, ali kući će ponijeti nešto drugo umjesto bebe! KOJI ŠOK!

Kada se Klaudija Aparesida Lopez probudila nakon izvršenog carskog reza, doktori i cijelo bolničko osoblje počeli su da je ubjeđuju da ona zapravo i nije bila trudna.

Klaudijin suprug izjavio je kako je isti taj ljekar prisustvovao Klaudijinom ultrazvuku i da je lično vidio fetus u stomaku i, zbog bebinog položaja, predložio hitan carski rez.

Danas, ona i njen suprug optužuju bolnicu za krađu njihove bebe!

kradja-bebe (1)

Klaudija je odvežena u bolnicu Santa Terezinja u Brazilu i nakon intervencije, utvrđeno je da u njenoj materici uopšte nije bilo bebe.

kradja-bebe (2)

Aleksandro Donisete Alves, otac bebe, izjavio je da je ljekar koji je izveo carski rez upravo onaj koji je i vodio ženinu trudnoću i da joj je nedavno čak i prepisao neke vitamine kao dodatak ishrani.

kradja-bebe (3)

Iako je od ovog nemilog događaja prošlo nešto više od dvije godine, policija i dalje ne izdaje obavještenje o zvaničnom ishodu istrage.

Nažalost, ovo nije usamljen slučaj! U Brazilu je prije ovog, prijavljeno nekoliko sličnih slučajeva, a prijavljeno je i nekoliko njih nakon ovog!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: