Objavljeno: 27.08.2017 u 12:43 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

NJEN DUH GA PROGANJAO U SNOVIMA: Iskopao bivšu djevojku iz groba, pa je zapalio! (VIDEO)

Rus Jurij Golovin (30) uhapšen je jer iskopao kovčeg bivše djevojke Olge Gileve, koja je umrla prije pet godina, a potom njeno tijelo zapalio.

grob

Kako su javili ruski mediji, ovaj bizaran događaj desio se u selu Menščikovo u centralnoj Rusiji, udaljenom oko 1.800 kilometara od Moskve.

Olga, tada 17-godišnjakinja, je prije pet godina izvršila samoubistvo, objesivši se nakon sloma koji je doživjela zbog raskida.

Golovin tvrdi da mu se od tada pojavljivala u snovima. On je optužio njenog duha da ga je proganjao i rekao da mora da spali njen leš kako bi noćne more prestale.

Na kraju je pukao i uz pomoć 23-godišnjaka čiji identitet nije saopšten uradio ono što je duh zahtijevao – iskopao je leš bivše djevojke i zapalio ga.

Srećom, Golovin nije u potpunosti uspjeo u svojoj nameri. Kovčeg jeste oštećen vatrom, ali nije uspjeo da ga spali.

Da stvar bude još luđa, Golovin je snimljen kako spava u otkopanom grobu bivše djevojke!

Prema ruskim zakonima, njemu zbog skrnavljenja groba prijeti petogodišnja zatvorska kazna.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: