Objavljeno: 24.03.2016 u 9:50 | Featured, Svijet, Vijesti | Komentara:

Nakon Pariza i Bruxellesa, EVO KOJA 3 GRADA SU NA REDU!

Džihadisti te oni koji podržavaju tzv. Islamsku državu slave jezivi teroristički napad u Bruxellesu – dijele slatkiše, a na jednom islamističkom portalu u anketi pitaju gdje bi trebao biti idući napad.

slika-toranj

Nakon što je Eiffelov toranj u znak solidarnosti bio osvijetljen u bojama belgijske zastave, na forumu su postavili anketu s pitanjem “Koje će boje biti Eiffelov toranj nakon idućih napada”, prenosi Daily Mail.

Na jezivoj anketi vodi Ujedinjeno kraljevstvo, a džihadisti bi htjeli da se napadne i u SAD-u te Rusiji.

“Islamska država će napasti London, Washington, Rim i sve prijestolnice nevjernika” tvitao je jedan od simpatizera IS-a, “Križari su šokirani i zbunjeni. Jučer Pariz, danas Bruxelles, a oni ni ne slute gdje će biti idući napad” napisao je drugi.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: