Objavljeno: 02.03.2016 u 18:50 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Majka petero djece šokirala izjavom: ‘Da sam znala da će se roditi slijep, vjerovatno bih pobacila’

Katie Price, majka petero djece, rodila je najstarijeg sina Harveyja s 24 godine. Priznala je da bi tada vjerojatno pobacila da joj netko rekao da će joj se sin roditi s invaliditetom.

katie-slijepi-sin (1)

Katie (37) je priznala da kao mlada majka nije bila spremna na veliku odgovornost kakvu donosi dijete s posebnim potrebama.

- Koliko god to užasno zvučalo, da sam tada saznala da će se roditi slijep, vjerojatno bih ga pobacila – kazala je Price. Njen sin Harvey (13) rodio se s rijetkim genetskim poremećajem zvanim Prader-Willi sindrom. Harvey boluje i od autizma, ADHD-a i slijep je.

katie-slijepi-sin (3)

Price, koja se nedavno našla pod udarom kritika jer prijavljuje svoju 10-godišnju kćer na natjecanja ljepote, kaže da sada svog sina nikada ne bih mijenjala.

- Da ponovno zatrudnim i da mi kažu da će se roditi s invaliditetom, zadržala bih ga. Da mogu, i posvojila bih invalidno dijete – kazala je Katie u iskrenom razgovoru za emisiju ‘Loose Women’.

katie-slijepi-sin (2)

- Odgajanje Harveyja je izazovno, ali i zahvalno – dodala je Katie koja je Harveyja rodila dok je bila u kratkoj vezi s nogometašem Dwightom Yorkeom koji dijete, tvrdi ona, ne želi ni vidjeti.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: