Objavljeno: 16.02.2015 u 12:41 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

MAJKA IZ PAKLA: Zapalila je svoje troje djece, a onda je nazvala njihovog oca da ih čuje kako vrište!

Majka Tirijo Mbou (35) iz Belgije je zapalila svoje tri male kćerke, a potom je, dok su one umirale, pozvala svog muža i rekla mu “slušaj kako vrište”. Ova strašna tragedija je uznemirila kako lokalnu tako i svjetsku javnost.

otac-kcerke

Medison (6), Ebigejl (4) i Omi (2) umrle su u plamenu u sopstvenoj kući u malom gradu Lenik. Njihova majka ih je navodno zaključala u šupi i spalila ih je žive, pa je prisilila svog muža da ih sluša dok umiru.

U policijskom izveštaju se navodi da je ona pozvala Helmuta Ulina na mobilni telefon koji je radio na građevini, i rekla mu “slušaj njihov vrisak”.

- Bolje bi bilo da požuriš ali svakako će biti kasno da ih spasiš. One neće moći da prežive – rekla je u razgovoru.

Otac je u panici pozvao svoju sestru koja živi u blizini kako bi otišla da provjeri šta se dešava u njihovom porodičnom domu. Kada je stigla na mjesto zločina, zatekla je ugljenisana tijela devojčica u bašti.

- Vrištale su 10 minuta ali je sad sve gotovo – rekla joj je žena ubica.

Stravična žena je uhapšena pod sumnjom da je kriva za trostruko ubistvo. Inače, par se borio oko starateljstva nad djecom, pa se pretpostavlja da je podmetnula požar kada je dobila pismo od advokata svog muža u kome joj je traženo starateljstvo nad djevojčicama.

Thioro-Mbow-1

- Prije nego što sam otišao na posao, zagrlio sam najmlađu kćerku kada se probudila. Ne mogu da vjerujem šta se dešava – rekao je otac.

Najstarija kćerka je preživjela, jer je za vrijeme nesreće bila u školi.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: