Objavljeno: 17.11.2015 u 20:27 | Featured, Svijet, Vijesti | Komentara:

ISIS u novoj jezivoj poruci objavio koji grad je iduća meta! (VIDEO)

Reuters prenosi da se autentičnost snimke nije mogla odmah ustanoviti. Islamska država upozorila je u novoj video poruci u ponedjeljak da će zemlje koje sudjeluju u zračnim napadima na Siriju doživjeti istu sudbinu kao Francuska, i prijete napadom na Washington.

poruka-isis

“Govorimo zemljama koje sudjeluju u križarskim napadima: Tako nam Boga, imat ćete dan, uz Božju pomoć, poput Francuske, tako nam Boga, pogodili smo Francusku u samo središte u Parizu, zaklinjemo se da ćemo pogoditi Ameriku u njezino središte u Washingtonu“, rekao je muškarac u maskirnoj odori s turbanom na video snimci i na kojoj je pisalo da je to “Al Garib alžirski“ i dodao: “Zaklinjem se Bogom, pogodit ćemo Ameriku na njezinu tlu. Osvojit ćemo Rim“.

Zasad se ne može provjeriti autentičnost video snimke, za koju se tvrdi da je djelo pripadnika Islamske države u iračkoj pokrajini Salahudin, sjeverno od Bagdada.

“Al Garib alžirski“ također je upozorio Europu u video snimci da slijede novi napadi.

“Govorim europskim zemljama da stižemo, stižemo s eksplozivnim napravama, dolazimo s pojasevima eksploziva i pištoljima s prigušivačima i nećete nas moći zaustaviti jer smo danas mnogo jači nego prije“, rekao je.

Očito se referirajući na bečke međunarodne razgovore o kraju rata u Siriji, drugi muškarac identificiran na video snimci kao “Al Karar irački“ poručio je francuskom predsjedniku Francoisu Hollandeu “mi smo odlučili pregovarati s tobom u rovovima a ne u hotelima“.

Izvor: hayat.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: