Objavljeno: 24.05.2013 u 12:18 | Featured, Regija, Vijesti | Komentara:

Ima li instruktora u autu? Učila voziti pa stisnula gas i sletjela

auto-skola-1

 
Očevici kažu kako je automobil Autoškole na šibenskim Vidicima s ceste prešao preko nogostupa i pao na parkiranu Opel Corsu. Nasreću, nitko nije ozlijeđen.

Prolazio sam i čuo kako pričaju da je djevojka umjesto kočnice stisnula gas. Srećom, nitko nije ozlijeđen iako su vozila dosta oštećena, kazao nam je čitatelj koji je u srijedu oko 10.20 sati fotografirao nesreću na šibenskim Vidicima.

Volkswagen Polo na kojem je stajao natpis Autoškole Zeleni val spuštao se ulicom. Vozilo je udarilo u rubnik i preko nogostupa odletjelo na parkiralište, koje se nalazi metar i pol niže od razine ceste, te palo na parkiranu Opel Corsu. Instruktor je odmah nakon nesreće s vozila skinuo oznake autoškole, a ni u autoškoli nisu željeli pričati o nesreći.

- Djevojka i instruktor bili su potpuno blijedi i ukočeni. Nije u njima bilo kapi krvi. Po izrazu lica, ne vjerujem da će joj ikad više pasti na pamet da ide učiti voziti i polagati vozački ispit – rekla nam je prodavačica iz obližnje trgovine.
Kako saznajemo u Postaji prometne policije PU Šibensko-kninske, očevid je napravljen, ali ni djevojka (22) ni instruktor (56) autoškole neće prekršajno odgovarati.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: