Objavljeno: 03.10.2015 u 9:34 | Featured, Vijesti | Komentara:

HAOS NA SVADBI U BEOGRADU: Mlada pobjegla kada je vidjela mladoženju kako…

Beograđanin Milan M. za komšiluk htio je da priredi veselje na poljanu u Bloku 64, ali se neko žalio na buku, pa je slavlje prekinula policija, a kada je nevjesta stigla s porodicom zatekla je samo uplakanog maldoženju, naljutila se i neće više da čuje za njega!

svadba

– Htio sam da sa svima podijelim svoju sreću. Zato sam organizovao svadbu na poljani u Bloku 64 na Novom Beogradu i pozvao sve komšije da dođu, a poklone sam zabranio. Želio sam da se svi opustimo i lijepo provedemo, da usrećim svoju mladu, koju sam čekao cijelog života – kaže Milan za Kurir i dodaje da je sve za jedno veče propalo i da njegova mlada više neće ni da čuje za njega!

Prema pisanju beogradskih medija svadba je počela u subotu uveče, a za sat vremena došlo je na stotine ljudi, pića i hrane bilo je napretek, svirala je muzika, komšije su navirale i čekao se svečani dolazak mlade, ali umjesto nje došla je policija.

– Došli su, navodno, po nekoj prijavi za buku. To je učinio neko zlonamjeran, da pokvari moju sreću, a komunalna policija mi je napisala kaznu i zabranila svadbu i komšije su otišle – kaže očajni mladoženja.

Da stvar bude gora, mlada koja je mlađa 8 godina od mladoženje stigla je nakon policije, a dočekao ju je haos.

– Odustala je od svega., ne želi više ni da mečuje niti vidi. Strašno je osramoćena – kaže on.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: