Objavljeno: 24.08.2015 u 10:44 | Featured, Vijesti | Komentara:

GRAĐANI U STRAHU: Opasna mafija hara BALKANOM, zaledićete se kada čujete šta rade!

Kriminalna grupa smislila je do sada neviđen način za vršenje krivičnih djela, a mehanizam je toliko pažljivo kreiran da bukvalno svako može postati žrtva.

otmica

Društvenim mrežama nezaustavljivo se širi dramatično upozorenje o kriminalnoj grupi koja hara na prostorima bivše Jugoslavije, a navodno se služe izuzetno lukavim postupkom. Naime, kako navode građani koji su se sa bandom susretali, prevaranti nude prolaznicima da pomirišu nove uzorke parfema.

mafija

Međutim, reč nije o parfemu već o hloroformu, jakom narkotiku koji onesposobljava žrtvu i dovodi je u stanje u kom je ranjiva do te mere da se sa njom može činiti bukvalno sve – od pljačke do otmice.

S tim u vezi, dok policija ne ispita istinitost navoda ove grupe građana, budite posebno oprezni i dobro razmislite kome ćete pokloniti svoje poverenje.

Upozorite prijatelje preko Facebook-a.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: