Objavljeno: 16.08.2016 u 16:38 | Featured, Vijesti | Komentara:

ČUDO SE DOGODILO: ‘Schumacher reagira na liječnički tretman!’

‘Michael Schumacher reagira na liječnički tretman’, izjava je nekadašnjeg šefa Ferrarijeve momčadi koja se natječe u Formuli 1 koju u utorak objavljuju mnogi svjetski mediji, među njima i Daily Mirror.

sumaher

Engleski tabloid podsjeća u tekstu da brigu o teško stradalom njemačkom vozaču i dalje vode liječnici i to 24 sata dnevno u njegovom domu na Ženevskom jezeru, te da je Schumacher, gotovo tri godine nakon nesreće na jednom francuskom skijalištu i dalje u teškom stanju.

Šest mjeseci ležao je Schumacher u induciranoj komi nakon nesreće iz prosinca 2013. godine, a malo je informacija koje u javnost pušta glasnogovornica Sabine Kehm. Zato je svaka informacija silno popraćena, pa tako i ova Luce di Montezemola koji kaže:

“Silno sam radostan što znam da reagira i znam da će zahvaljujući svojoj odlučnosti pronaći izlaz iz ove teške situacije.”

Schumacher je bio u društvu supruge Corrine i njihove djece kada je 29. prosinca 2013. godine u padu na skijanju glavom udario u kamen. Unatoč kacigi na glavi, ozljede su bile teške pa je u bolnici u Grenobleu u stanju inducirane kome proveo šest mjeseci. Prebačen je potom u Lausanne, a nakon toga i u obiteljski dom u kojem se i danas nalazi i nastavlja svoju životnu borbu.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: