Objavljeno: 28.08.2015 u 9:12 | Featured, Vijesti | Komentara:

ČUDO: Pogledajte šta se prije dva dana dogodilo u manastiru Ostrog! (FOTO)

Manastir u Ostrog-u je mjesto gdje mnogi vjernici traže spas i kontak sa Bogom. Smješten u stijeni na 900 metara nadmorske visine između Nikšića i Podgorice, u Crnoj Gori, samo u toku ljetnih mjeseci: u julu, augustu i septembru, obiđe između 250 i 300.000 vjernika i posjetilaca, što ga svrstava u najveće pravoslavno svetište, ne samo na području Balkana, nego i cijele Evrope.

ostrog

Veća stijena pala je u Gornjem manastiru Ostrog među vjernike, a niko nije povrijeđen, objavila je Parohija Straševina na svom Facebook profilu.

Parohija je na svom Facebook profilu objavila fotografije iznenadnog događaja koji se desio prije dva dana uz komentar: “Ovoga trenutka desilo se čudo Svetog Vasilija. Pade stijena u Gornjem manastiru Ostrogu među narod i sve zdravo i veselo.“

Izvor: mondo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: