Objavljeno: 02.07.2015 u 12:27 | Featured, Vijesti | Komentara:

BILA JE NA RUBU SMRTI: Izgladnjivala se do 18 kg, doktori je bili otpisali, a sada je prelijepa žena i prvi put je stala na noge!

Prvi put nakon više mjeseci Rachael Farrokh (37) je stala na noge nakon što su je doktori u bolnici odbili primiti pod izgovorom da je premršava za liječenje. Rachel je glumica iz Kalifornije koja se izgladnjivala sve dok nije pala na 18 kilograma.

na-rubu-smrti-18kg-1

Bila je preslaba da bi se kretala i znala je da joj se tijelo gasi i da je pitanje trena kada će umrijeti.

na-rubu-smrti-18kg-2Rachel je glumica iz Kalifornije koja se izgladnjivala sve dok nije pala na 18 kilograma. Bila je preslaba da bi se kretala i znala je da joj se tijelo gasi i da je pitanje trena kada će umrijeti.

Objavila je dirljiv video na internetu u kojem preklinje bolnicu da je prime na liječenje, a upravo taj očajni apel je dirnuo mnoge, pa su počeli prikupljati novac za njen oporavak.

Izabrali su tim ljekara koji je liječe u njenom domu i pomažu da dođe do obližnjeg medicinskog centra. Javila se i bolnica iz Colorada koja je pristala primiti ju na liječenje, ali let do tamo bio bi za nju prenaporan.

Sada ide na tretman u blizini svoje kuće. Vježbama joj jačaju mišiće i pokušat će joj vratiti kilažu posebnim pripravcima, piše Daily Mail.

- Hvala vam svima što ste mi dali šansu za život i na svemu što činite za nas. To što ste učinili je nevjerojatno. Zbog vas ljudi ja imam šansu vidjeti ljekare – zahvalila je svim ljudima dobre volje.

Od anoreksije je oboljela prije deset godina kada je izgubila posao. Njezin suprug je napustio posao osobnog trenera da bi brinuo o njoj kao skrbnik. On je sve vrijeme uz nju i velika joj je podrška. Njenim prijateljima na Facebooku je napisao: “Iako svaki dan prolazi kroz puno boli, ona ispunjava svoje obećanje i žestoko se bori. Hvala vam svima na podršci.”

na-rubu-smrti-18kg-3

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: