Objavljeno: 01.12.2014 u 18:26 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

“Bacila sam svoju tek rođenu bebu u odvod, znala sam da će umrijeti!”

Ova lijepa Samoanka (30), koja navodno obožava djecu i svoju porodicu, priznala je policiji da je bacila svoje novorođenče u dva i po metra dubok šaht u Sidneju i ostavila ga da umre.

policija-beba

Policija još nije saopštila šta je ona sve ispričala, zašto je bacila svog tek rođenog sinčića u smrt, ali mediji javljaju da su njena porodica i prijatelji u šoku jer je ona uvijek voljela djecu i bila posvećena porodici u Australiji i Samoi. To potvrđuju i brojne fotografije na njenom Fejsbuku gdje pozira sa svojom rodbinom, piše Dejli mejl.

Mlada žena, čije ime još nije objelodanjeno, živi sa ujakom i ujnom u Sidneju, gdje je i zatrudnela. Svih devet mjeseci je krila trudnoću, a onda poslije porođaja, čim je bila puštena iz bolnice, počinila zločin.

Odvod u koji je bacila dijete pokriven je betonskom pločom, a ona je kroz ovu rupu koju vidite iznad ugurala svoje tek rođeno čedo i ispustila ga da pada dva i po metra i tresne o betonsko dno. I ostavila ga je da plače od bola i straha i otišla.

Dvoje biciklista, otac i kćerka, pet dana kasnije vozili su tuda bicikl, čuli plač bebe i pozvali policiju. Dječak je tada izvučen i vidjelo se da ima povrede glave, ali je bio živ.

Policija ju je brzo pronašla. Zasad se zna da je navodno krila trudnoću zbog crkve kojoj pripada i zbog samoanskih kulturoloških razloga. Takođe je i otac Samoanac, a navodno se odselio iz Australije.

Beba sada ima 10 dana i nalazi se u bolnici. Doktori tvrde da je u dobrom zdravstvenom stanju i o njemu se trenutno brinu socijalne službe.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: