Objavljeno: 22.10.2016 u 13:00 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

ZVIJEZDA JE ROĐENA: Dobila je sve glasove u prvoj sekundi, a onda su je proglasili POBJEDNICOM!

Katarina Radulović je iz Podgorice i ima 11 godina. U emisiji ‘Pinkove zvezdice’ predstavila se pjesmom ‘Vlak’ i oduvala sve! U prvim trenucima cijeli žiri se podigao i Katarina je na startu dobila svih 5 glasova, što je i ostalo do kraja, piše kurir.rs

katarina-radulovic-pinkove-zvezdice (1)

“Bravo bre! Tako je”, vikale su članice žirije.

“Ovo dijete je već dugo pred kamerama i ovo je po meni čista, čista petica. Bila si sjajna. Pored toga što pjeva, ona se bavi i novinarstvom, radili smo intervjue nekoliko puta. Bila si dobra. Sljedeći put izaberi još bolju pjesmu”, rekao je Sergej Ćetković.

“Sad sam se sjetila tebe. Jesi li ti bila na “Đurđevdanskom festivalu”? Pa ti si fantastično pjevala večeras. Ti moraš uvijek da pjevaš uživo! Ti mnogo bolje pjevaš uživo nego kad pjevaš na plejbek. Na tom festivalu je pjevala lijepu pjesmicu, ali na plejbek. Ovo večeras je bilo dominantno, bravo”, rekla je Jelena Tomašević.

“Slažem se da si bila impresivna! Lijepo pjevaš i vrlo si “kamerična”, tačnije vrlo fotogenična. Voli te kamera i umiješ da se ponašaš pred kamerom, to je jako bitno za ovaj posao”, rekla je Goca Tržan.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: