Objavljeno: 19.07.2014 u 17:53 | Ljepotice, Showtime, TV, Video | Komentara:

ŽENA STRAŠILO: Prije su bježali od nje, a sada bi je svi ženili! (VIDEO)

Nije tvrdnja iz naslova napisana tek tako. Naime, nakon kompletnog preobražaja, čak je 70 odsto muškaraca izjavilo kako bi se rado s junakinjom upustili u avanturu.

Liverpulska pankerka Mel prijavila se sredinom prošle godine u popularni britanski šou “Snog Marry Avoid?” u želji da promjeni imidž, a preobražaj ju je oduševio.

Bez muke su je pretvorili u pravu atraktivnu damu, toliko neodoljivu da je čak trideset odsto ispitanih muškaraca odmah s njom poželjelo brak, dok su preostali kazali kako bi se rado s njom upustili u romantičnu avanturu.

I sama Mel je priznala da se nikada nije osjećala tako seksi, te da je to velika promjena u odnosu na prednosti starog imidža, a kod kojeg joj se najviše sviđalo to što je plašio druge ljude.

“Snog Marry Avoid?” s vremena na vrijeme se nađe na udaru kritika jer neki šou smatraju kao udar na subkulture i propagandom onoga što se smatra društveno prihvatljivim, no uprkos tome što u toj tvrdnji ima nešto istine, video je u ponedeljak svejedno postao veliki hit na društvenim mrežama.

Pogledajte u šta se pretvorila Mel:

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: