Objavljeno: 16.02.2018 u 21:07 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Žena koja je bolovala od najteže bolesti se povjerila kolegi – on joj je nakon toga priredio šok života!

Ovo je još jedna majka koja je imala dvoje djece. Sama ih je odgajala i pripremala za život. Nije imala nimalo lagan život ali je zahvaljujući poslu mogla da prehrani sebe i svoju djecu. Međutim, onda je saznala i da boluje od najteže bolesti.

radnica-gazda-izennadjenje (1)

Sve je snašlo ono najgore ali ona nije gubila nadu. Svaki dan je dolazila na posao sa osmjehom i bila je ljubazna prema svojim mušterijama.

Jednog dana je došao gazda kojeg ona nikada nije ni upoznala ali je bio preobučen u novog radnika. On je bio vlasnik tog kafića, a ona nije ni sumnjala da će joj taj čovjek preokrenuti život. Kao i svakog novog radnika ona ga je podučavala novom poslu. Ponašao se kao veoma nestručan konobar ali ona nije gubila strpljenje. Radila je sve polako i sa mnogo pažnje.

radnica-gazda-izennadjenje (2)

Kako su svaki dan provodili dosta vremena i dobro se upoznali ona mu je povjerila kakav ima život i koliko joj je teško. Najteže joj je bilo što je imala tu najgoru bolest na jetri i bojala se šta će biti sa njenom djecom ako rano umre. Ona nije završila ni srednju školu jer se rano porodila nakon čega je suprug ostavio.

radnica-gazda-izennadjenje (3)

Narednog dana ovaj vlasnik joj je priredio šokantno iznenađenje. Uručio joj je ček od 20.000 dolara i još od 10.000 kako bi završila srednju školu. Ali to nije bilo sve. Ono što je rasplakalo je iznos od 40.000 za školovanje njene djece.

Video će vas sigurno rasplakati kao i nas. Ovo je dokaz da svako od nas ima nekog anđela čuvara.

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: